Загиблий погрожував патрульним: З'явилося розширене відео стрілянини в Дніпрі

У Дніпрі 29 серпня сталася стрілянина, під час якої поліцейський застрелив чоловіка. «Схеми» опублікували розширене відео з нагрудних камер поліцейських, на якому чутно, що постраждалий чоловік почав сперечатися із поліціянтами та погрожувати їм, передають Патріоти України.

На відео зафіксований інцидент з моменту зупинки автомобіля Jaguar, з подальшим розвитком конфлікту та застосуванням поліцейським зброї. З посиланням на джерела у Міністерстві внутрішніх справ, журналісти повідомили, що правоохоронці готують підозру жінці, яка перебувала за кермом Jaguar на момент зупинки авто поліцейськими. Підозру готують з статтею Кримінального кодексу – посягання на життя працівника правоохоронного органу. Стаття передбачає покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

«Окрім того, вже є результати експертизи крові загиблого, яка встановила, що він перебував у стані алкогольного сп'яніння (2,4 проміле)», – повідомляють ЗМІ.

На відео чутно, як поліцейська закликає вийти жінку з автомобіля, адже камери зафіксували кілька порушень. Натомість жінка почала вимагати відразу показати усі записи й відмовлялася надати водійське посвідчення.

Після початку суперечки з автомобіля вийшов чоловік й почав погрожувати правоохоронцям. Поліцейська закликала чоловіка повернутися в автомобіль, але той заявив, що буцімто «вийшов походити». Після цього він наказав дружині закрити двері автомобіля й відкрити вікно, а сам залишився розмовляти з патрульними. Згодом чоловік почав з кимось спілкуватися телефоном. Згодом чоловік почав з кимось спілкуватися телефоном. Він почав виправдовуватися, що його зупинили «без причини», а згодом жінка почала чинити опір поліцейським та наголосила, що вона вагітна.

Оскільки камер було декілька, відео, отримане журналістами може доповнювати загальну картину інциденту. Загальний хронометраж відеороликів – 8 хвилин, що на 5 хвилин більше, ніж у відео, яке раніше викладали правоохоронці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...