Загинули дорослі та діти: У Чечні стався вибух та масштабна пожежа на АЗС (відео)

У суботу, 12 жовтня, у столиці Чечні Грозному стався масштабний вибух на АЗС. ЗМІ повідомляють про щонайменше чотирьох загиблих, серед яких діти. Про це повідомляє Baza у Telegram, передають Патріоти України.

За даними Baza, на АЗС, що знаходиться в Ахматовському районі міста, пролунало декілька вибухів. Telegram-канал стверджує, що внаслідок пожежі на заправці вибухнула цистерна з паливом. Внаслідок вибуху її відкинуло на 300 метрів від АЗС.

Перехожу дівчину збило авто, коли вона у паніці тікала від вибуху, додає Baza. Очевидці стверджують, що вогонь повністю знищив АЗС. Російський паблік також зазначає, що наразі відомо про чотирьох загиблих у Грозному. Загиблі - двоє дітей та двоє дорослих. Дітям було п’ять та шість років. Їхні особи ще не встановили.

Пізніше у Telegram-каналі уточнили, що чотирьох людей було вбито цистерною, що відлетіла.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми це вважали нелогічним, але...": Путін віддав наказ на килимові бомбардування у Курській області

субота, 12 жовтень 2024, 19:55

Очільник Кремля Володимир Путін, судячи із фото у Мережі, віддав наказ на килимові бомбардування Курської області. Про це розповів голова ради резервістів Сухопутних військ України Іван Тимочко в ефірі КИЇВ24, передають Патріоти України. "Чув інформаці...

Бої за Торецьк можуть сточити війська росіян, - військовий експерт

субота, 12 жовтень 2024, 17:08

Військовий оглядач Денис Попович в ефірі Radio NV розповів про бої за Торецьк, передають Патріоти України. Він нагадав, що в Торецьку окупанти «просочилися» до центральної частини міста. «Як бачимо, бої там тривають. Вуличні бої - це відсутність лінії ...