"Заява замміністра і головсанлікаря по сумісництву Ляшка - явище, мабуть, унікальне в світовій практиці публічної політики", - політтехнолог Голобуцький

Українцям заборонили ходити в парки та дезінфікували дороги виключно заради того, щоб "налякати як слід"?

"Заява замміністра і головсанлікаря по сумісництву Ляшка щодо заборони прогулянок в парку як засобу створення дискомфорту і залякування громадян - явище, мабуть, унікальне в світовій практиці публічної політики", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Є два варіанти. Перший - він "впіймав зірку", звик за два місяці до вільного, безперешкодного, нічим не обмеженого доступу до інформаційних ресурсів. До свого обличчя на екранах чи не всіх телеканалів. До своєї нарощуваної з кожним днем впізнаваності.

2 місяці на екранах - чим не підґрунтя, щоб висуватись на президента. Успішно висуватись.

І другий варіант: це спланована акція. Ляшко почав надто добре виглядати на тлі іншої команди. Тому отримав розпорядження ляпнути настільки провокаційну річ (насправді, ляпнути вдруге, він це вже казав - просто цим разом наокремо акцентував). І замміністра МОЗ моментально долучився до загальної когорти джерел дуже неоднозначних, м'яко кажучи, заяв. Як Шмигаль. Як інші. Зате їхнім коштом і на їхньому тлі доволі непогано виглядає Зеленський. В цілому, жертва себе виправдала - якщо це дійсно було так.
--
Ми не будемо піднімати дуже незручну тему "А як бути з тими, кого за цей час встигли оштрафувати за перебування в парку?". Бо тут рішення лежатимуть вже геть в іншій площині, поза публічною політикою".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...