Заяву надіслав "Новою поштою": Син депутатки від "Слуги народу", який втік з України, вирішив скласти депутатський мандат

Депутат Рудківської міськради і син народної депутатки від "Слуги народу" Олени Копанчук - Дмитро Копанчук, який раніше виїхав за кордон і не повернувся, написав заяву на складання свого депутатського мандата. Про це виданню NGL.media повідомив секретар Львівської обласної організації партії "Слуга народу" Орест Сивенький, передають Патріоти України.

Зазначається, що у Рудківській міській раді підтвердили факт отримання 9 серпня заяви від Дмитра Копанчука про складення повноважень. Розглянути цю заяву планують на наступному засіданні депутатів міськради 7 вересня.

Заява Дмитра Копанчука була надіслана "Новою поштою", однак відправником був вказаний не він, а Артем Костюченко, помічник адвоката у хмельницькому АО "Копанчук та партнери" співзасновником якого є батько депутата Володимир Копанчук.

Костюченко підтвердив NGL.media, що саме він наслав заяву Копанчука та зазначив, що його "попросили це зробити".

Виїзд Дмитра Копанчука з України - що відомо

Раніше ЗМІ з'ясували, що Дмитро Копанчук більше семи місяців не відвідує засідання міськради. Він ще 1 січня виїхав з країни, супроводжуючи свого батька з другою групою інвалідності. За місяць Володимир Копанчук повернувся в Україну, але без сина.

Водночас мати Дмитра депутатка від "Слуги народу" Олена Копанчук, досі не надала ніяких публічних коментарів з цього приводу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...