Захід гальмує постачання літаків, бо боїться, що ядерний удар буде не по Україні, - політолог

Наші партнери затягують з наданням Україні західних винищувачів. Ймовірно, вони бояться, що Росія через це може здійснити ядерний удар. Таку думку озвучив політолог Микола Давидюк, передають Патріоти України.

Він також наголосив, що попри постійні розмови про авіацію, боєприпаси для танків та артилерії, які отримує зараз наша держава є не менш важливими.

Чому Захід гальмує постачання Україні літаків

Водночас страх Заходу щодо використання країною-агресоркою ядерної зброї пов'язаний навіть не з ударами по Україні. Наші партнери остерігаються, що Росія може завдати удару по одній з країн Північноатлантичного альянсу. "Це велика проблема, що Захід боїться цього (ядерного удару по країнах НАТО – ред.) і пригальмував питання постачання літаків", – сказав політолог.

За його словами, наразі ж Україна може отримувати артилерію, боєприпаси, а також ремонтні бази для військової техніки. Останнє є дуже важливим пунктом, оскільки війна триває майже рік, техніку постійно треба ремонтувати і до того ж ЗСУ мають багато одиниць саме західного озброєння.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:38

Ситуація на фронті гостро критична, і усім очевидно, що основна проблема, яка заважає досягнути перемоги у війні - безвідповідальність та некомпетентність Ставки Верховного головнокомандувача. Ми вміємо створювати інноваційні рішення на полі бою, ал...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...