Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Рональда Рейгана Даг Бендоу, передають Патріоти України.

Він наголошує, що саме Володимир Путін ухвалив рішення про повномасштабне вторгнення в Україну, тож він несе відповідальність за війну. Однак, на думку автора, європейські чиновники поділяють з Путіним цю відповідальність.

"Українці повинні пам’ятати, що союзники постійно їх обманюють. У 2008 році НАТО взяло на себе зобов’язання, яке жоден європейський уряд і жодна подальша адміністрація США не були готові виконувати. Протягом 14 років усі члени альянсу разом із брюссельською бюрократією брехали Києву, брехливо наполягаючи на тому, що вони з нетерпінням чекають на приєднання України до альянсу", – пише Даг Бендоу.

При цьому автор наводить досить суперечливу думку про те, що Путін вирішив завоювати Україну буцімто саме через цю гіпотетичну перспективу розширення НАТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...