Західні союзники не проти атак ЗСУ на територію Росії українською зброєю, - джерела Guardian

Західні союзники згодні, що ЗСУ можуть використовувати українську зброю для ударів по території Росії для дестабілізації режиму диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на неназваних чиновників Міноборони України, передають Патріоти України.

«За словами офіційних осіб у Києві, західні партнери України, колись вкрай чутливі до звинувачень у використанні зброї НАТО для нападів на російську територію, дійшли висновку, що Київ має право використовувати свої власні ресурси для дестабілізації путінського режиму», — йдеться в матеріалі.
Джерела зазначають, що атаки безпілотників на Росію мали за мету: підняти бойовий дух українських сил у той час, коли успіхів на фронтах було мало, і викликати в російського суспільства питання про те, чи здатен Путін їх захистити.

Також, за їхніми словами, рейди Легіону Свобода Росії та РДК, а також українських диверсантів у Бєлгородську область переслідували ті самі цілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 липня. Українки здавна у цей день уникали рукоділля

неділя, 28 липень 2024, 7:05

28 липня за новим церковним календарем (10 серпня за старим) - день пам'яті апостолів від 70-ти Прохора, Пармена та інших. У народі день прозвали Прохори-Пармени. За старим календарним стилем - день пам'яті святого князя Володимира Великого і Хрещення ...

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...