"Західні спецслужби мали реальні підстави писати про очікування агресивних провокацій РФ, де "постраждалими" виявляться якраз окуповані Росією території", - Голобуцький

"Директор Служби зовнішньої розвідки Росії Сєрґєй Наришкін, особа з ближнього кола Путіна, сьогодні на засіданні "Российского исторического общества" детально описував нелюдську жорстокість бандерівців: "Вот уже в течение 7-ми лет [погано порахував, вже 8 років - О.Г.] на Донбассе гибнут мирные люди. А те, кто убивает и отдает приказы убивать, являются образом Украины, как "анти-России". И лицо этой "анти-России" поистине ужасно. Убийство женщин, детей, стариков, пытки, истязания несогласных. Все это, к сожалению, современная Украина", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І практично одночасно "голова ДНР" Пушилін в ефірі окупаційного "Радио Крым" явно подавав сигнали СОС - вже як і чим міг: "Сейчас особый период, потому что всё, что заявляет Украина – это может быть использовано в любой момент. Химическое оружие может быть использовано для провокаций, причём не обязательно даже на территории Донецкой и Луганской народных республик. Это может быть использовано на территории самой Украины с последующим обвинением нас или России".
Коли директор СЗР прямим текстом натякає на масові катування на окупованих територіях, а в маріонеткового гауляйтера починають труситись піджилки - це привід як мінімум запідозрити, що це "ж-ж-ж" не просто так. І західні спецслужби мали реальні підстави писати про очікування подібних агресивних провокацій РФ, де "постраждалими" виявляться якраз окуповані Росією території.
Отже, попри всі публікації і застереження, кремлівська кліка все ж не змогла відмовитись від спокусливої ідеї трохи притруїти маріонеток і потім голосно кричати про "безневинні жертви київського режиму".
Так, Захід їх вже офіційно повідомив, що всі подібні інциденти будуть одразу за умовчанням потрактовуватись як агресивні дії РФ - гіпотетична "провина" України чи третіх сторін навіть не розглядатиметься. Отже, користі для Кремля з таких провокацій не буде жодної. Але спокуса надто велика: вони надто люблять труїти своїх "людішек". Навіть якщо просто так, а не "задля високої мети".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...