"Захист" виявився потенційно небезпечним: У Бєлгороді "зупинки-бомбосховища" розвалилися через сім днів після встановлення (фото)

У Бєлгороді РФ зупинки-бомбосховища розвалилися через сім днів після того, як їх облаштували. Про це повідомив Telegram-канал The Moscow Times у пʼятницю, 19 січня, передають Патріоти України.

Як йдеться у дописі, зупинки громадського транспорту «укріпили» мішками з піском, але вони виявилися «не лише недовговічними, а й небезпечними». У регіональних пабліках сподіваються, що укріплення з блоків «виявляться ефективнішими».

Telegram-канал Блэтгород повідомив, що мішки з піском впали на проїжджу частину й перегородили прохід. На іншій зупинці у місті пісок висипався з мішків і зламав її частину.

У Telegram-каналі додали, що минулого тижня губернатор Бєлгородської області Вʼячеслав Гладков розпорядився зміцнити всі 556 зупинок громадського транспорту у місті. 14 січня повідомлялося, що у центрі Бєлгорода влада встановила залізобетонну модульну споруду для захисту населення від обстрілів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...