"Захистили від нацистів": На Донеччині БТР окупантів розчавив автівку з людьми (відео 16+)

У тимчасово окупованому Шахтарську Горлівського району Донецької області ворожий БТР розчавив автівку з людьми. Про це повідомив журналіст Денис Казанський у Twitter та опублікував відео з місця смертельної ДТП, передають Патріоти України.

Повідомляється, що російський БТР зіткнувся з легковим автомобілем і буквально розчавив його, унаслідок чого люди, які перебували у машині, загинули. "Двоє людей, які були у машині, загинули на місці. У російських патріотів це називається "захистити від нацистів", — написав Казанський.

На оприлюднених кадрах видно, що від машини внаслідок аварії практично нічого не залишилось. "Глянь, повністю фарш... Все, нафіг", — прокоментував ситуацію один з очевидців.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти хотіли вкрасти українську міну, але щось пішло не так (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:44

Українські захисники з тактичної групи «Адам» влаштували пастку для надмірно цікавих російських загарбників. Відповідним відео поділився у себе у Telegram-каналі журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України. Скориставшись непереборною тягою окупа...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...