Закінчилася із "легким паром": У Харківській області знищили російську "Іронію" (відео)

У Харківській області військовослужбовці 15-го мобільного прикордонного загону "Сталевий кордон" виявили новітній оптико-електронний комплекс російських окупантів "Іронія-М" і комплекс дальнього візуального спостереження "Муром-П". По них спрямували FPV-дрони. Комплекси були знищені, інформують Патріоти України.

"Бійці 15 мобільного прикордонного загону продовжують працювати на перемогу України та позбавляють ворога можливості вести спостереження за діями сил Оборони України на Харківщині", — повідомили у "Сталевому кордоні".

Зазначимо, оптико-електронний комплекс спостереження "Іронія" знаходиться на озброєнні російської армії із 2015 року. Він включає у себе, зокрема, відеокамеру, тепловізор, лазерний далекомір. Здатний бачити танк на відстані 1600 метрів, людину — 800 метрів. У приладах виявляли іноземні комплектуючі (французьку тепловізійну матрицю та чипи, виготовлені у Швейцарії й Тайвані).

"Муром-М" належить до комплексів відеотепловізійного спостереження. Призначений для далекого візуального спостереження, автоматичного спостереження за живою силою й технікою. Має оптичну камеру та зум. Може виявляти людей на відстані до десяти кілометрів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...