"Закрий рота, д*білка!": Ксенія Мішина натрапила на агресивну росіянку у Таїланді

Відома українська акторка Ксенія Мішина, яка зараз відпочиває з сином у Таїланді, розповіла в мережі про випадкову зустріч з росіянкою. Зірка кіно здивувалась поведінці громадянки країни-агресорки, зазначають Патріоти України.

"Нещодавно з Платоном спостерігали таку історію: мама з донькою (2 роки десь) в магазині. Донька щось запитала у мами. Та їй у відповідь на весь магазин: "Закрий рота, д*білка!" – написала вона.

В той момент Мішина зніяковіла, проте потім наголосила, що це ж росіяни, отже, і виховують собі подібних.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 26 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 8:06

Сьогодні 26 вересня. Триває 946-та доба оборони України проти російської навали. Які нові атаки готує ворог у цьому стратегічно важливому регіоні на півдні Донецької області? Яких втрат зазнає російська армія, намагаючись захопити Вугледар? Чи зможуть ...

Народні прикмети на 27 вересня. Що цього дня традиційно їли українці, аби вдома був достаток

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:05

27 вересня за новим церковним календарем (10 жовтня за старим) - день пам'яті мученика Каллістрата і його побратимів, Гімнасія та інших. За старим календарним стилем - Воздвиження Хреста Господнього, а також день пам'яті святителя Іоанна Златоуста і Лі...