Залетів під час нічної атаки РФ на Україну: У Білорусі вибухнув шахед, - соцмережі

У місті Калинковичі Гомельської області в Білорусі вибухнув російський шахед вранці у четвер, 3 жовтня. Про це повідомляє моніторингова група Беларускі Гаюн з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

За даними моніторингової групи, приблизно об 4:55 жителі міста Калинковичі чули гучний звук вибуху. Українські моніторингові групи за 12 хвилин до вибуху повідомляли про те, що шахед залетів у повітряний простір Білорусі в районі Наровлі. Цю інформацію також підтвердили Повітряні сили ЗСУ.

Беларускі Гаюн пише, що відстань від Наровлі до Калинковичів — 40 кілометрів. Цю відстань шахед може «подолати» приблизно за 11 хвилин, стверджує група. Ймовірно, у момент вибуху шахед вже був над територією міста. У білоруській групі зазначають, що у цей проміжок не фіксували авіації Повітряних сил Білорусі.

«Беларускі Гаюн робить висновок, що об 04:55 у Калинковичах вибухнув дрон-камікадзе типу шахед. Здетонував він самостійно чи був збитий силами ППО — невідомо», — додають у Telegram-каналі.

Наразі інформації про інцидент на офіційних білоруських ресурсах також немає.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як виглядає військовий аеродром "Борисоглєбськ" у РФ після удару українських дронів (супутникові фото)

четвер, 3 жовтень 2024, 22:10

"Радио Свобода" опублікувало в Telegram супутникові знімки наслідків удару українських дронів по військовому аеродрому "Борисоглєбськ" у Воронезькій області країни-агресора РФ у ніч проти 3 жовтня, передають Патріоти України. На оприлюднених знімках ав...

"Він зрадив мені з жінкою": Відомий український дизайнер розповів про стосунки з чоловіком

четвер, 3 жовтень 2024, 20:56

Український дизайнер та режисер, засновник бренду ZALEVSKIY Олексій Залевський вперше за довгий час поділився подробицями особистого життя. Він зізнався, що перебував у стосунках з чоловіком, передають Патріоти України. Режисер зазначив, що для нього н...