Залужний у разі відставки збирається зайнятися своїм здоров’ям і викладацькою діяльністю, - ЗМІ

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у разі відставки збирається зайнятися своїм здоров’ям, а також, можливо, розпочати викладацьку діяльність. За інформацією журналістів, про це він оголосив своєму найближчому оточенню, передають Патріоти України.

У кінці грудня 2023 року стало відомов, що Валерій Залужний захистив дисертацію з права та здобув науковий ступінь доктора філософії. Захист відбувся в Одеській юридичній академії, яку очолює ексрегіонал Сергій Ківалов. Система відображає стан захисту дисертації як «ступінь присуджено».

Ключові слова показують, що тема роботи Залужного пов’язана з військовою дисципліною, дисциплінарними проступками та стягненнями. У роботах головнокомандувач ЗСУ підписаний як аспірант кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу академії Державної пенітенціарної служби.

Тема дисертації головнокомандувача засекречена. На сайті зазначено, що вона «становить державну таємницю у сфері оборони, державної безпеки та охорони правопорядку» відповідно до статей 1.2.1, 4.4.3, 4.6.4, затверджених відповідними наказами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...