Залишилась лише масляна пляма на воді: Під час обстрілу України над Чорним морем зник російський винищувач

Вночі 10 вересня неподалік Севастополя зник винищувач Су-30СМ. Це сталося під час атаки по Україні. Про це повідомляє Телеграм-канал "Крымский ветер", передають Патріоти України.

Деталі

Як зазначають, зліт СУ-30СМ відбувся з аеродрому "Саки" в Новофедорівці. Так, Су-30СМ випустив 4 ракети з 6 доступних, (стріляли по вежах у морі) після чого зник з екрана радарів. Винищувач базувався на аеродромі в Кримську (Краснодарський край Росії).

"Зараз у льотних частинах метушня щодо неповернення борту на аеродром, проводяться пошуки в морі. Яка напасть сталася, сказати складно. Можливо, F-16 приклався до агресору. Або російський летун вирішив самоліквідуватися, протаранивши Чорне море", - зауважили у повідомленні.

Крім того, оприлюднили карту, на якій виділено червоний квадрат. Пояснюють, що в цій зоні знайшли масляну пляму діаметром близько 3 км, а також уламки літака, зокрема крило. Втім підійняти нічого росіянам не вдалося.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Непомітно виринають з підводи, так само і уходять: Як українські "морські котики" кошмарять росіян, відбиваючи у ворога чорноморське узбережжя - The Times

середа, 11 вересень 2024, 23:40

Спецоперації вимагають високих розумових здібностей і надзвичайної витривалості, "морські котики" ЗСУ долають кілометри під водою, атакуючи ворога зненацька. Головні орієнтири під час виконання завдань — компас, годинник, глибиномір і розумова арифметика.

Российские оккупанты перешли в контрнаступление в Курской области - Злий Одесит

середа, 11 вересень 2024, 22:40

На второй месяц Курской операции РОВ развернули действия, схожие с тем, что можно назвать контрнаступлением. Фактически, увеличив курскую группировку до более 35 тысяч тел, командование РОВ решило, что этого количества им хватит для вытеснения ЧОУ из К...