"Залишилося кілька днів, щоб вжити заходів": Полковник ЗСУ назвав найнебезпечнішу ділянку на фронті зараз

За останні 2 тижні ворог не просунувся на Покровському напрямку, натомість Сили оборони України мають на цій ділянці успіхи. Військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан проаналізував дії росіян і вказав на нову небезпечну ділянку на фронті, передають Патріоти України.

Як зазначив Світан, оперативний прорив росіян на Покровському напрямку не був підкріплений достатньою кількістю резервів, навіть на початку. "Тим паче ще й наші дії на Курському напрямку відвернули увагу кількох десятків тисяч російських військ. Пара дивізій, як мінімум. Отже, вони не з'явилися на Покровському напрямку", - пояснив він.

Експерт вважає, що наразі ситуація саме для Покровського напрямку не становить небезпеки, проте тепер росіяни зосередилися на іншій ділянці, і ось там все дійсно складно. "Росіяни розвернулися в бік: Курахове, Вугледар. Там дуже небезпечна ситуація і вона не покращується. Потрібно вживати термінових заходів - для цього в нас залишилося кілька днів", - додав він.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії з'явився новий "Пригожин", котрий грозиться дійти до Москви

субота, 28 вересень 2024, 22:55

У серпні в публічному просторі замиготів глава ПВК Паладін Георгій Закревський, якого називають "другим Пригожиним". Однак навряд чи він або будь-хто інший зараз здатний організувати подібний заколот у країні-агресорі Росії. Про це заявив політолог, до...

"Цього не треба було робити": Республіканець розповів про "серйозну помилку" Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 22:04

Американський політик, керівник Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї Штату Нью-Йорк Борис Пінкус заявив, що критика президента України Володимира Зеленського на адресу кандидата у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венса була поми...