Замахи на Зеленського: Ексрозвідник припустив, чому спецслужби РФ провалили завдання

У Росії спецслужби неодноразово реалізовували замахи на президента України Володимира Зеленського. Про це розповів колишній керівник Управління кримінальної розвідки Валерій Кур, передають Патріоти України.

За його словами, замахи на Зеленського почалися ще до того, як він став президентом. Він каже, що це замовлення було від Рамзана Кадирова.

"Зеленський з "95 кварталом" посміявся над ним, як вони сміялися над усіма – в цьому не було нічого дивного, адже вони гумористи. І українські оперативники по спецзв'язку виходили на криміналітет і торгувалися. Слава Богу, що Зеленський не повівся і не пішов на розбірки по "понятіям", – зауважив Кур.

На його думку, поштовхом до такого рішення у російських спецслужб стали заяви Зеленсько про те, що він не буде виконувати "Мінські угоди".

"І тоді російські спецслужби за наказом Путіна вирішили його усунути. Замах на Шефір був скоєний не просто так. На Зеленського було скоєно майже стільки замахів, скільки на Фіделя Кастро. А його намагалися вбити дуже велику кількість разів", – наголосив ексрозвідник.

Ексрадник розвідки вважає, що спроби були невдалими, оскільки все навколо нього Пуітна – блеф.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...