Замість сина - футляр від ордена: Як у Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України.

Як повідомляють місцеві пабліки, старший прапорщик російської армії Іван Крутій загинув в Україні ще 23 серпня 2022 року. Проте його тіло так і залишилося на полі бою, оскільки росіяни не евакуйовують тіла своїх загиблих.

18 квітня 2024 року матері загарбника зателефонували з військкомату Новоалтайська і зажадали, щоб вона терміново приїхала за посмертним "орденом мужності". Після приїзду комісаріатник змусив росіянку підписатися за отримання нагороди і передав їй коробочку. Відкривши футляр мати окупанта виявила, що ордену немає.

На претензію жінки, у військкоматі пояснили, що у супровідному листі зазначено, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Причина втечі прокремлівського пропагандиста з Німеччини просто феєрична: йому було незручно через розвішані у містах прапори ЛГБТ, - Голобуцький

понеділок, 6 травень 2024, 0:15

"Німецький Der Spiegel зафіксував, що в Німеччину як "українські біженці" проникли і агенти Кремля з медведчуківського пулу. І зараз займаються тією ж кремлівською пропагандою, що й всі роки перед тим, але вже на німецьку і європейську авдиторію", - пи...

Російська пропаганда пробила чергове дно "репортажем" із окупованої Луганщини, - Казанський

понеділок, 6 травень 2024, 0:00

"Воєнкорка одного з російських каналів відвідала окуповану два роки тому Тошківку, що на Луганщині. Показує кадри суцільних руїн багатоповерхівок обабіч дороги і каже, що хліб сюди привозять волонтери, адже ні крамниць, ні аптек, ні навіть зв'язку у ко...