Замість того, щоб викликати медиків, продовжив зйомку: 20-річний мільйонер розбив машину за 5 млн грн (фото)

20-річний американський мільйонер Джек Доерті (Jack Doherty) врізався на своєму McLaren вартістю 100 000 фунтів стерлінгів (близько 5 млн грн) в узбіччя дороги з подвійною проїжджою частиною. Водій, який постійно відволікався на телефон, не впорався з керуванням й врізався у відбійник. Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На оприлюдненому ролику, знятому оператором на пасажирському сидінні, показано, як 20-річний треш-блогер заглядає у свій смартфон й розмовляє з товаришем. Потім камера фокусується на дорозі, знімаючи останні моменти перед тим, як стрімер раптово повертає праворуч й втрачає контроль над автомобілем.

Замість того, щоб звернутися за медичною допомогою, Джек відразу почав знімати наслідки аварії, щоб поділитися бідою зі своїми підписниками. На щастя, ніхто не постраждав, хоча на обличчі оператора після жахливого зіткнення очевидці помітили кров.

До речі, Джек Доерті прославився на YouTube, а згодом й на стрімінговому сервісі Kick завдяки своїм відеороликам у стилі пранк. Стрімер має величезні статки у розмірі 60 мільйонів доларів, а також колекцію дорогих автомобілів, окрасами якої є Tesla Model X вартістю 130 тисяч доларів та Lamborghini Huracan за 300 тисяч доларів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Освітяни - за замовчуванням чоловіки, шовіністе!": Письменник Кокотюха з приводу Дня учителя вказав на "мовну шизофренію"

неділя, 6 жовтень 2024, 22:06

Український письменник Андрій Кокотюха звернув увагу на назву професійного свята - Дня учителя. Роздуми про це він опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. "Ранковий допис дозволив дослідити мовну шизофренію. Спробую розкла...

"Чи бувають хороші росіяни? Так, трьох типів": Волонтерка Берлінська відреагувала на загибель Дадіна

неділя, 6 жовтень 2024, 21:51

В боях під Харковом загинув російський опозиційний активіст Ільдар Дадін, який воював на боці України. Волонтерка Марія Берлінська відреагувала на смерть російського опозиціонера, зазначивши, що такі люди, як Дадін, одні з небагатьох росіян, яких можли...