"Замість "Ура!" тепер кричатимуть "zov Яєць!": Росіяни штурмують місця продажу популярного продукту (фото)

У Росії суттєво подорожчали яйця – за рік ціни зросли на понад 40%. У деяких регіонах вони коштують уже 300 рублів за десяток. Багато російських магазинів почали продавати цей продукт поштучно. Люди стають у великі черги, щоб їх придбати. Відповідні відео і фото черг із Бєлгородської області РФ опублікував Telegram-канал "Реальна Війна", передають Патріоти України.

З кінця грудня 2022 року до 4 грудня цього року яйця подорожчали на 42,4%. Зростання цін за тиждень з 28 листопада по 4 грудня склало 4,4%. Це стало рекордним показником за останні три роки.

Через сильне подорожчання Генпрокуратура оголосила про початок перевірок виробників та роздрібних продавців яєць. У Національному союзі птахівників заявили, що від перевірок не повинні постраждати "соціально орієнтовані підприємства", які постачають яйця за тривалими контрактами та "не заробляли додатково".

На магазинах і ринках РФ почали продавати цей продукт поштучно, зокрема в Москві, Новосибірську, Оренбурзі та тимчасово окупованому Росією Криму. У свою чергу відповідну ситуацію з яйцями прокоментував речник Української добровольчої армії - Південь, голова Громадської ради при Одеському ОВА Сергій Братчук на своєму каналі в Telegram. "На болотах замість "Ура!" тепер кричатимуть "zov Яєць!", - зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...