Занадто відфотошоплена: 52-річна Наомі Кемпбелл нарвалася на критику шанувальників

Наомі Кемпбелл

Модель Наомі Кемпбелл кілька днів тому відвідала легендарну вечірку «Vanity Fair» в кулуарах церемонії вручення «Оскара». У своєму акаунті в Instagram вона поділилася портретною фотографією, зробленою там же. На ній вона зображена в напівпрофіль і вдягнена в досить екзотичне відверте плаття. Багато шанувальників залишили під фото коментарі. Щоправда, написали вони не слова захоплення, а критики на адресу 52-річної зірки за те, що вона так сильно відредагувала знімок.

Шанувальники помітили, що Наомі сильно відредагувала знімок

«Ви чудово виглядали без фотошопу. Вам не потрібно редагувати свої фотографії», — пишуть підписними.

Один користувач додав: «Це найгірша відфотошоплена фотографія, яку я коли-небудь бачив». Також можна прочитати таке запитання: «Сестро, чи був цей фотошоп дійсно необхідним?»

І дійсно, якщо порівняти фото, опубліковане Кемпбелл, з оригіналом, який можна знайти у фотоагентствах після «оскарівської» ночі, то стає зрозуміло, що зірка дещо прикрасила реальність: шия повністю гладка, шкіра світліша і матовіша, ніс вужчий. Крім того, більш чітко підкреслена лінія підборіддя. Під пахвами також майже не видно зморшок.

Кемпбелл ніяк не прокоментувала критичні зауваження своїх підписників. У своїх сторіс вона поділилася такими словами: «Люди будуть слідувати за вами лише для того, щоб побачити, що ви робите, а не як ви це робите».

Нагадаємо, вона прославилася як супермодель на початку дев'яностих разом з Сінді Кроуфорд, Ліндою Євангелістою, Крісті Терлінгтон і Тетяною Патітц, яка недавно пішла з життя. Кемпбелл була першою темношкірою моделлю на обкладинці Vogue.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...