"Запам'ятайте цю дату": Переможниця "Битви екстрасенсів" назвала дуже важливий день для України навесні 2024 року

Тарологиня заявила, що у квітні 2024 року буде важливі домовленості. Тарологиня та переможниця "Битви екстрасенсів" Яна Пасинкова розповіла, якою буде ситуація на полі битви навесні 2024 року. Вона зазначила, що зараз стоїть питання про те, щоб втримати лінію фронту.

Про це вона розповіла на своєму ютуб-каналі. Яна Пасинкова у прямому етері зробила розклад на картах Таро щодо того, чи звільнять ЗСУ навесні 2024 року частину України. Вона наголосила, що зараз про це не йдеться, а метою України - є збереження територій.

"Буде максимальна оборона того, що ми маємо зараз. Наша задача укріпитись і піти вперед. 20-21 квітня - давайте запам'ятаємо цю дату. У ці дні ми чекаємо світового миру, світових домовленостей, важливого партнера. Тобто чогось дуже важливого, дуже корисного для нас", - сказала Яна Пасинкова.

Астрологія, тарологія, нумерологія, гадання, віщування, мольфарство, екстрасенсорика – не є науками і передбачення не завжди справджуються на 100%. Інформація досить часто має розважальний характер, тому сприймати її потрібно не серйозно, а лише як імовірність подій, творцем яких може стати кожна людина, якщо матиме сили духу та натхнення змінити своє життя на краще.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...