Запас ідіотів у Росії вичерпується. Ціни за життя орків зросли зі 150 тис. руб. до 500 тис., - Невзоров

"Навіть у Росії запас ідіотів не обмежений. Це з'ясувалося щойно, і стало для Кремля неприємним сюрпризом. Режим сподівався на те, що глибинка може вічно постачати на фронт непутяще бидло, яке спилося", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Для цього створили всі умови. Передбачливо вимкнули всі "ліфти", згенерували злидні й безнадію. За 20 хитрих років у різних "передрищенськах" мали накопичитися маси провінційного плебсу, якому нікуди себе діти і нема на що сподіватися.

Реальність підла й безнадійна. Продаж власного життя за 150–200 тис. руб. стає вигідною справою, тому що її реальна ціна вдесятеро нижча. План Кремля частково спрацював: цим бидлом майже рік набивали окопи, канави і могили. Сморід гнилого людського м'яса вкрив поля України і розтягнувся по світу.

Але запас найтупіших, здається, вичерпується. Губернатори 17 суб'єктів, шкірою відчуваючи наростання недобору, почали підвищувати ставки. Башкортостан, Ростовська і Владимирська області, Краснодарський край готові купити у чоловічка його життя вже за 500 тис. руб. Ще у 13 регіонах РФ ціну підняли вдвічі. Карт-бланш на пограбування місцевих бюджетів отримано з Москви".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...