Заплатила Потапу понад 250 тис. євро: Чому Настя Каменських несподівано заспівала в дуеті з Ассоль (відео)

Нещодавно українська співачка Настя Каменських постала перед фанами в несподіваному дуеті – вона записала спільний трек зі своєю колегою Ассоль, відомою хітом "Моя мама лучшая на свете", якому вже понад 20 років, повідомляють Патріоти України.

Однак тепер Ассоль (справжнє ім'я Катерина Тараненко) виступає під псевдонімом SWOIIA. І, як виявилося, за новий образ виконавиці, а також за розкручування її нового творчого етапу взявся не хто інший, як Олексій Потапенко, він же Потап.

Справа в тому, що Тараненко звернулася до продюсера та репера ще до повномасштабного вторгнення, заплатила за розкрутку чималу суму, але жодного результату не отримала. Про це журналістам стало відомо від джерел наближених до артистів. Так, йдеться про суму понад 250 тисяч євро (9,7 млн гривень). Гроші Ассоль заплатила Потапу у 2021 році. У рамках такого прайсу вона мала отримати новий репертуар, образ і, власне, розкрутку кар'єри.

Почалася повномасштабна війна – гроші виконавиці ніхто повертати не став, однак і займатися її продюсуванням теж, повідомляє джерело. "Потап абияк відпрацьовує ці гроші, точніше вдає, що працює. Тому в дует запихали Настю Каменських у рамках "розкрутки "Ассоль під новим псевдонімом", – поділився інсайдер.

Очевидно, Потап сподівається, що ім'я, статус і популярність його дружини допоможуть новій підопічній наростити і свою аудиторію.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...