Запрошення Росії в Нормандію з боку Макрона є серйозною політичною помилкою, - дипломат

Запрошення Росії на святкування 80-ї річниці висадки західних союзників у Нормандії, було особистим рішенням Макрона. Таку думку висловив дипломат (Надзвичайний і Повноважний Посол України в США (2005-2010), Надзвичайний і Повноважний Посол України у Франції (2014-2020)) Олег Шамшур, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що запрошення Росії в Нормандію з боку президента Франції Емманюеля Макрона є серйозною політичною помилкою. Ми думали, що після заяв у лютому, він відмовиться від ідеї Франції щодо сили еквілібру, балансу, яка розмовляє з усіма. Сподівались, що Макрон зрозумів: з Росією не можна говорити, з нею треба жорстко діяти. Але ми знову бачимо ці французькі "гойдалки", - зазначив він.

Запрошення Росії в Нормандію є хибним, зауважив Шамшур. "У мене є інформація про те, що це рішення було ухвалено, але тепер Франція, державне керівництво, чесно кажучи, жалкує, що це запрошення вислано. Викрутитися вже важко. Знаючи Макрона, думаю, це було його особисте рішення, проте воно абсолютно хибне. Хто б не приїхав з Росії, цій країні нема чого робити в Нормандії. Як можна запрошувати на такі заходи країну-агресора, яку засуджують всі країни НАТО та ЄС", - додав він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайці вкрали секретні технології новітніх винищувачів США F-22 та F-35 - ЗМІ

субота, 29 червень 2024, 0:25

Китай активно намагається отримати секретні дані про найновіші та найсучасніші платформи збройних сил США. Після крадіжки даних про авіацію, вони почали вербувати пілотів, попереджає розвідка Five Eyesпередають Патріоти України. Народно-визвольна армія...

Президент та його офіс захищають шантажиста Романа Кравця? - Бутусов

п’ятниця, 28 червень 2024, 22:40

Зеленський та Єрмак не коментують свій зв'язок з шантажистом та здирником Романом Кравцем, ухилянтом від мобілізації та 153-м номером у списку партії Слуга народу. Президент та його офіс захищають шантажиста? . Це розслідування стало б сенсацією у бу...