Запросив відвідати його замок, щоб подякувати: Бред Пітт оприлюднив лист російського горілчаного магната, адресований Анджеліні Джолі

Голлівудський актор Бред Пітт оприлюднив лист російського горілчаного магната Юрія Шефлера, адресований його колишній дружині Анджеліні Джолі. Пітт звинуватив російського мільярдера у змові зі своєю колишньою дружиною в запеклій битві за виноробню Chateau Miraval і представив у суді електронний лист, який Шефлер відправив актрисі, запрошуючи її відвідати його шотландський замок. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Пітт і Джолі оголосили про розлучення 2016 року, але 2022 року актор подав позов до суду через продаж колишньою дружиною частки виноробні Chateau Miraval без його згоди. Джолі продала частку 2021 року групі Stoli Шефлера за $64 млн.

У травні 2022 року російський мільярдер надіслав Джолі електронного листа, звинувативши Пітта у спробі «саботувати» їхню угоду. 56-річний Шефлер також запросив актрису відвідати його у своєму розкішному маєтку в Шотландії.

«Цим листом я хотів би подякувати вам за угоду, яку ми уклали. Я задоволений угодою, незважаючи на поточні розбіжності з паном Піттом з приводу його спроб саботувати й уникнути підписання акціонерної угоди. Однак я сподіваюся, що з часом ми станемо надійними партнерами і будемо отримувати задоволення від спільного бізнесу. Якщо вам коли-небудь знадобиться моя допомога, будь ласка, зв’яжіться зі мною телефоном. Моє запрошення відвідати мій маєток Тульчан у Шотландії залишається відкритим для вас і ваших дітей у будь-який час», — пише Шефлер.

Daily MailВлітку цього року колишня компанія Джолі, яку вона продала Шефлеру, звинуватила Пітта в «захопленні і розграбуванні» виноградника у Франції. Джолі та Пітт купили Chateau Miraval за 25 млн євро 2008 року. Під час розлучення 2016 року актори домовилися ніколи не продавати свої частки в бізнесі і шато без згоди іншого.

Попри попередні домовленості, 2021 року Джолі продала компанію Nouvel, у якій перебувала її частка Chateau Miraval. Покупцем виступила заснована російським мільярдером Юрієм Шефлером група Stoli.

Компанія подала позов до Пітта і його партнерів до суду Каліфорнії 10 липня. У компанії стверджують, що Пітт і його партнери заборгували Nouvel понад $350 млн.

У компанії стверджують, що Пітт «робив усе більш обурливі дії, щоб зберегти контроль» над шато і позбавити компанію її активів. Також позивачі заявляють, що після розлучення з Джолі Пітт «розробив поки що успішний план із захоплення фактичного контролю над Chateau Miraval».

Також у позові йдеться про те, що Пітт позбавив групу Шефлера права керувати компанією, відмовившись призначити незалежних директорів до ради організації, що базується в Люксембурзі, через яку працює виноробня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...