Заради свята в колі друзів: Відомий український телеведучий із дружиною поїхав за кордон (фото)

Відомий український ведучий Григорій Решетнік разом з дружиною Христиною поїхали за кордон. Зіркова пара розповіла, з якою метою покинула Україну. У своєму Instagram знаменитість похизувався відпочинком у Празі, Чехія. Подружжя поїхало до Європи на декілька днів. Туди вони приїхали через важливу подію, передають Патріоти України.

Річ у тім, що Христину та Григорія запросили їхні друзі, які організували скромне святкування свого вінчання. Гришетникам випала честь стати вінчальними батьками закоханих. Свято пройшло у невеликому колі гостей у місцевому храмі.

Ведучий опублікував кадри з події, на яких показався у класичному костюмі сірого кольору. Натомість його обраниця позувала на камеру у білій мінісукні та чорно-білих туфлях на підборах. Вінчання знаменитості з друзями відсвяткували у ресторані.

"Для нас дуже відповідально і велика честь стати вінчальними батьками наших друзів. Нехай вас оберігає Господь", - написало подружжя.

До слова, це вже не вперше, коли Решетник під час війни виїжджає за кордон. Наприкінці серпня він також їздив до Європи, аби забрати своїх синів в Україну перед початком навчального року.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не можна не помітити, що після звільнення Залужного на фронті відбулися зміни, які точно не на користь Україні, - Борислав Береза

вівторок, 15 жовтень 2024, 21:51

Що відбувається на фронті, якщо радник ОП Подоляк каже, що все поліпшується, стабілізується, йдуть ротації. А на ділі - ми втратили дуже багато територій. Чому? "Не можна не помітити, що після звільнення Залужного на фронті відбулися зміни, які точно н...

Через упертість та відірваність чергового міністерства від реалій ми втратили 300 тис. дітей, - радник мера Маріуполя

вівторок, 15 жовтень 2024, 21:22

"300 тис. втрачених дітей. Депутатка Южаніна шокувала цифрою дітей, яких напередодні нового навчального року вивезли з України. 300 тис. наших юних громадян ми втратили просто зараз. Це звучить так, як і повинно звучати – як вирок нашій системі освіти ...