"Зараз 70-а хвилина матчу": Буданов відповів, чи вже стався перелам у війні з Росією

Переламу у війні з Росією ще немає, але вже поряд. Про це заявив очільник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов в інтерв'ю письменнику Сергію Жадану для "Радіо Хартія", передають Патріоти України.

Жадан пригадав Буданову його слова, коли той в інтерв'ю Forbes, використовуючи футбольну аналогію, сказав, що "зараз рахунок (у війні з росіянами – ред.) 1:1 і 70-а хвилина матчу", на що очільник ГУР зауважив, що "ми там і сидимо", на 70-й хвилині.

"Я тут переходжу в подієвість. Ми там і сидимо ( на 70-й хвилині матчу – ред.). Слава Богу, що перелам у бік ворога не стався. Переламу (у війні – ред.) ще нема, але це все поряд. Ви правильно розумієте. Не може воно усе життя так тривати, ресурси не є нескінченними: ні в нас, ні в них", – сказав головний розвідник країни.

Буданов додав, що в Росії сплановані заміни у силовому блоці і за місяць-два ми це побачимо. "Стосовно російської сторони можу вам сказати: у найближчі два місяці там сплановані заміни серйозні в силовому блоці. Ну, як вони відбудуться, побачимо скоро, не так довго лишилося чекати", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ті самі, що Путін випрошував, принижуючись: На атакованому дронами СБУ складі боєприпасів у Воронезькій області були ракети з КНДР

субота, 7 вересень 2024, 17:02

На складі боєприпасів і військової техніки в Острогозькому районі Воронезької області Росії, який атакували дрони СБУ в ніч на 7 вересня, були ракети, які передала Північна Корея. Про це написав у Telegram керівник Центру протидії дезінформації Андрій ...

Від моменту мобілізації до потрапляння під ворожій обстріл та загибелі минуло... 27 днів. Як? - Борислав Береза

субота, 7 вересень 2024, 16:31

"Тільки щойно прочитав, що 31 липня був мобілізований журналіст Богдан Затула з Харкова, а вже 26 серпня Богдан потрапив під артилерійський вогонь і загинув. Йому було 26 років", - пише політик та громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у со...