"Зараз гинуть тисячі, а якщо здатися - загинуть мільйони": Військова шокувала тим, що буде у разі капітуляції України (відео)

Україна платить велику ціну, стримуючи натиск ворога. Але якщо боротьбу припинити – жертв буде набагато більше. Про це заявила українська військовослужбовиця з позивним "Київ" в інтерв'ю youtube-каналу RAMINA, передають Патріоти України.

"Так, у нас є втрати. Я думаю, ніхто не буде заперечувати цього. Але зараз в нас гинуть нехай тисячі. Якщо ми підемо (з фронту. – Ред.) і вони зайдуть і окупують Україну – в нас загинуть мільйони", – зазначила військовослужбовиця.

Вона нагадала, які звірства чинили росіяни на окупованих територіях. "Ми всі бачили Бучу, Київську область, Херсон і т.д. – ми знаємо, що там відбувалося. Вони знищать мільйони. І це – ціна, яку нам доведеться заплатити", – підсумувала військова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...