Зараз її не впізнати: Співачка-зрадниця Сєдокова суттєво погладшала (фото)

Опальна співачка Анна Сєдокова, яка мовчки підтримує війну в Україні, з'явилася на одному з російських кулінарних шоу. Знаменитість постала перед публікою в синій трикотажній сукні з високим розрізом на стегні і в бежевих човниках, повідомляють Патріоти України.

Однак відразу впізнати співачку на нових фотографіях не вдалося. Вона сильно погладшала за останній час. При цьому в соціальних мережах вона продовжує публікувати фотографії, на яких у неї точена фігура. Ймовірно, Сєдокова занадто захоплюється фотошопом.

Варто відзначити, що на фотографіях, опублікованих в телеграм-каналі "НеМалахов", у Сєдокової видно широкі стегна, руки, є живіт і округлене обличчя.

Позиція Сєдокової щодо війни в Україні

З 24 лютого 2022 року вона так і не висловилася про війну в Україні. В цей же час вона публічно обговорює секс з молодим чоловіком Янісом Тіммою і розповідає, якою має бути жінка.

Нещодавно вона побувала на весіллі Джигана та Оксани Самойлової, які також підтримують війну в Україні. Відомо, що зараз вона живе в США.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...