"​Зараз на "1+1" відбувається жахлива і бридка річ", - політтехнолог Голобуцький

"Зараз на "1+1" відбувається жахлива і бридка річ. Це не тільки підміна понять, коли ситуацію під ОП порівнюють з протестами під Капітолієм", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Адже в Америці громадянам доступні чесні незалежні суди. Доступні лобісти їхніх інтересів. Прекрасно працюють всі державні інституції. Відбуваються справжні демократичні вибори. Тому коли громадянин за таких можливостей іде громити Капітолій - це однозначно надміру, тому і ставлення силовиків до таких протестувальників в Америці має реальне підґрунтя.
А вимагати такого ж ставлення до протестувальників в державі, де все і всі продажні, де немає справедливого суду, де не працює адекватно жодна державна інституція - це дійсно підміна понять.
Але реально жахлива річ - коли на багатомільйонну аудиторію вони обговорюють, хто герой, хто не герой, чиї нагороди справжні, чиї не дуже, кого можна визнати ветераном, патріотом, кого ні. Це ж руйнує основу національної єдності, хіба вони цього не розуміють? Сумніваюсь. Тому дивитись на оцей шабаш не тільки бридко, а ще й соромно. Бо вони топчуться гідністю наших бійців, а їх ніхто не зупиняє".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...