Зараз окупанти дуже активно атакують нашу будівельну техніку, - військовий експерт

Військовий експерт у галузі зв’язку, РЕР та РЕБ Сергій Бескрестнов із позивним Флеш в інтерв'ю Radio NV розповів, що окупанти зараз атакують українську будівельну техніку, передають Патріоти України.

«Зараз рашисти дуже активно атакують нашу будівельну техніку. Вони розуміють, що ми йдемо в оборону, наша вся техніка залучається для спорудження ліній оборони. Тому для них, як це не дивно звучить, наприклад, п’ять екскаваторів і п’ять бульдозерів не менш пріоритетні, ніж танки», — сказав Бескрестнов.

За словами військового експерта, окупанти відстежують, куди прямує українська будівельна техніка, вираховують моменти, коли вона скупчується, та знищують її. «Тому я знову ж таки закликаю: якщо над вами перебуває БПЛА-розвідник, то не треба зупинятися, не треба допускати купчастості техніки на трасі, в полі, на дорозі, бо на все Іскандерів забракне, а атакувати щось за 40 кілометрів від фронту — не надто багато є чим», — заявив він.

19 січня повідомлялося, що Кабмін виділив рекордні понад 17 млрд грн на будівництво фортифікаційних споруд. 7 березня Міноборони показало укріплення, побудовані у Запорізькій та Сумській областях. 11 березня президент Володимир Зеленський заявив, що в Україні будують три лінії укріплень протяжністю 2000 км.

Джерело: НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог намагається просунутись на Липці, але до села дійти не зміг, - Бутусов

понеділок, 13 травень 2024, 9:50

"Обстановка по російському наступу в Харківській області на 5.00 13 травня. Противник протягом дня завʼязав бої у прикордонних селах Глибоке та Стариця на харківському напрямку. Але зайняти села повністю не вдалось, за них точаться контактні бої піхоти...

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 9:36

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...