"Зараз Росію накриває економічний канібалізм - це коли у тебе закінчуються лампочки в квартирі, а купити ніде, тому викручуєш у туалеті", - Олена Кудренко

"Краснодар та Ростов здохнуть в останню чергу, говорять деякі аналітики. Бо там чернозем, і поки можна щось вирощувати на землі - росіянин буде мати щось їсти. В першу чергу здохнуть східні регіони, "русскій сєвєр" (кострома, вологда...) В Пітері теж буде не солодко, бо "вікно в Європу" потроху зачиняється. Висновок тут такий: якщо прорубуєш вікно до Європи, то користуйся можливістю, вчися та ставай якось економічно незалежним. Бо вікно зачиниться, а ти як був без Європи ніким і нічим, так ним і залишися. Ну прямо як та бабка біля розбитого корита", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зараз росію накриває економічний канібалізм - це коли у тебе закінчуються лампочки в квартирі, а купити ніде, чи грошей нема, чи ніхто продавати тобі не хоче - ти йдеш і викручуєш в туалеті. Потім на кухні. Потім в коридорі. В під'їзді ти їх викрутив на самому початку. І так по всій росії: десь нема обладнання для інтернету, його їдуть знімають з якоїсь дєрєвні чи містечка, везуть на москву. Десь треба відремонтувати техніку, запчастини для неї знімають з того, що в запасі. У підсумку зі ста одиниць чогось залишаться дві, але й вони колись перестануть працювати.
Народ мігрує туди, де є можливість щось заробити - і кільце звужується біля москви та півдня з черноземом. Але ж "масква нє рєзіновая".
Повільно, але процес цікавий. Особливо, якщо за ним спостерігати хай і з понівеченої, розстріляної, але витривалої, вмотивованої і ДУЖЕ перспективної країни. У якої все найкраще попереду. Такої, як Україна".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...