"Зараз ви добре бачите, що дурна, примітивна вата є і у Львові. І її тут не скажеш, що прямо рідкісні одиниці", - блогер

"Цікаві, все ж таки, в нас тут відбуваються події. 30-річне бидло зі Львова вилізло зі свого пекельного сховку і "врівноважило" ситуацію, хоча, якщо вже чесно, то суттєво перевершило вчинок 20-річного бидла з Одеси. Я думаю, тому недалекому хлопчаку з компанії "фанатів лєпса" і в голову б не прийшло розповісти, що "ЗСУ - дно", - пише житель Львова Сергій Бригар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

тут от, будь ласка, "мамба-хуямба", така собі Христинка зі Львова, особа неприємна як всередині, так і зовні. І українська музика їй "блювота", і ми, всі, хто слухає українське і тим більше прагне очистити Україну від усього ворожого, що отруює наш простір - "рогулята", і "русскійязик" для неї сакральний, і наша армія, виявляється, "не така, як треба"... Феєричний треш.
Але знаєте що я вам, друзі, хочу сказати: в чомусь це показово і навіть справедливо...
Звичайно, мені дуже не подобається, коли розганяють наративи на зразок "Одеса - місто вати"! Це не відповідає дійсності. В Одесі немає і навіть в найгірші часи не було повальної ватності. Там інші проблеми, і розповідав я про них так багато, що вже якось більше й не хочеться... Скажу лише, що за умови наявності адекватної влади і загального тренду щодо мінімізації толерантності до всього російського, ситуацію можна було би покращувати відносно швидко. Я вважаю, що передумови для цього є...
От зараз ви дуже добре бачите, що дурна, примітивна вата є і у Львові. І її тут не скажеш, що прямо рідкісні одиниці. Так, загальне тло тут краще, ніж будь-де в Україні (наголошую - це моя приватна думка), і тому "пекельні персонажі" здебільшого не висовуються, але ви ж бачите - буває всяке. Навіть цей простір, на жаль, засмічений "відрижками русскогоміра". Ну а висновок простий: очищення від вкрай небезпечних явищ, що називаються "русскаямузика" (чи ще "музикавнєпалітікі"), "кнігінарусском", "кінонарусском" - ключове питання національної безпеки, що стосується ВСІЄЇ України!
І так, "яговорюнарусском" - теж НЕ нічого страшного. Це погано. Говориш? Принципово продовжуєш? Тоді маєш усвідомлювати, що "язик" - дуже важливий експансійний інструмент ворога. Отже, ти йому допомагаєш. Чи почалася б повномасштабна навала мсклти, якби ми, принаймні значна частина нас, не розуміли того "язика" (мав задоволення розмовляти з естонцями до 30 - вони реально не розуміють. Ось це і є правильний шлях...)? Для мене відповідь на це питання очевидна!... Переходити на українську потрібно. "Таккакраньше" вже не працюватиме.
А ще, я зовсім не розумію оцих "героїв", які висовують свої хавальники, щоб обісрати українську мову, українськиж патріотів, нашу музику, літературу чи навіть армію. Все одно ж доведеться вибачатися. Хіба не простіше відразу записати відосик зі словами: "я примітивна х**ня, якій подобається "русскіймір", яка (ну наприклад, як у випадку з нашою "мамбою") бувала в москві під час війни з росією, і яка навіть підпиздює на Збройні сили України. Вибачте мене"?
Отак відразу бабах - і фінал. Без отих зайвих вийобів. Ну очевидно ж, чим все закінчиться. Але мене тішить, що ми направду очищуємося від звтчної терпимості до того, що терпіти не можна. Жодний ватний висер, жодний випад на адресу людей, які намагаються прибрати "русскоємузло" з громадських місць, жодне "ярусскійімнєпох...", жодне "вибандеровцисамівіновати..." не лишається без належної відповіді. Ми нічого не "ковтаємо". Колись могло бути інакше. Тепер - ні.
Знову ж таки, попри масу негативних, загрозливих, трагічних факторів, попри незліченну кількість небезпек, повторю своє улюблене: дивлюся в майбутнє з обережним оптимізмом".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про можливий розвиток ситуації на Харківському операційному напрямку... - Костянтин Машовець

неділя, 19 травень 2024, 5:58

1. На обох ділянках свого тактичного вклинення (Вовчанський напрямок та напрямок на с.Липці), на даний момент противник продовжує свої спроби просунутись у двох місцях: . - Західніше м.Вовчанськ по дирекції Бугруватка - Стариця, а також вздовж правого...

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...