"Заригніть Беспалова назад разом із кошенятами!": Даша Астаф’єва різко відреагувала на чутки, що вийшла заміж

Українська співачка та модель Даша Астаф’єва різко відреагувала на чутки про те, що вийшла заміж, передають Патріоти України.

Днями блогер Богдан Беспалов у Мережі поширив інформацію, що Астаф’єва узаконила свої стосунки з бойфрендом, якого ретельно приховує від публіки. З посиланням на власні джерела Беспалов поінформував, що коханий молодший від Астаф’євої більше ніж на 10 років, а також має гарний прибуток, адже працює в IT-сфері.

Своєю чергою, Астаф’єву інформація про її особисте життя дуже обурила. На своїй сторінці в мікроблозі X (ексTwitter), Даша написала наступне: "Хто виригнув Беспалова? Заригніть назад разом із кошенятами!".

Окрім того, як повідомив блогер, артистка його також заблокувала в Instagram. Чи справді сталися зміни в особистому житті Астаф’єва коментувати не стала.
Нагадаємо, що у вересні 2022 року Даша Астаф’єва повідомила, що більше не самотня. Артистка зізналася, що дуже закохана та щаслива. Окрім того раніше виконавиця ділилася, що її обранець набагато молодший від неї. Також Даша розповідала, що разом з коханим вона запустила книжковий застосунок UnderBooks, завдяки якому підписники можуть детально ознайомитися з творчістю митців України.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Шойгу намагався зберегти посаду": Військовий експерт пояснив поспіх окупантів у наступі на Харківщині

неділя, 19 травень 2024, 21:01

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ, передають Патріоти України. "Росіяни почали наступ на Харківщині, не підгот...

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...