"Заригніть Беспалова назад разом із кошенятами!": Даша Астаф’єва різко відреагувала на чутки, що вийшла заміж

Українська співачка та модель Даша Астаф’єва різко відреагувала на чутки про те, що вийшла заміж, передають Патріоти України.

Днями блогер Богдан Беспалов у Мережі поширив інформацію, що Астаф’єва узаконила свої стосунки з бойфрендом, якого ретельно приховує від публіки. З посиланням на власні джерела Беспалов поінформував, що коханий молодший від Астаф’євої більше ніж на 10 років, а також має гарний прибуток, адже працює в IT-сфері.

Своєю чергою, Астаф’єву інформація про її особисте життя дуже обурила. На своїй сторінці в мікроблозі X (ексTwitter), Даша написала наступне: "Хто виригнув Беспалова? Заригніть назад разом із кошенятами!".

Окрім того, як повідомив блогер, артистка його також заблокувала в Instagram. Чи справді сталися зміни в особистому житті Астаф’єва коментувати не стала.
Нагадаємо, що у вересні 2022 року Даша Астаф’єва повідомила, що більше не самотня. Артистка зізналася, що дуже закохана та щаслива. Окрім того раніше виконавиця ділилася, що її обранець набагато молодший від неї. Також Даша розповідала, що разом з коханим вона запустила книжковий застосунок UnderBooks, завдяки якому підписники можуть детально ознайомитися з творчістю митців України.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кадрові ігри Путіна: Нова посада Патрушева схожа на призначення Будьонного заступником міністра АПК з питань конярства, - Денисенко

середа, 15 травень 2024, 9:48

"Кадрові призначення в РФ. Перші підсумки. . 1. Те про що я говорив доволі давно, стало реальністю. Путін після виборів повністю обнулив всі домовленості з елітами. Тепер старі правила гри вже не працюють, а нових ще нема", - про це у Фейсбуці пише Ва...

Новий етап війни з логістикою ворога: Український БПЛА не просто збив з колії поїзд у Волгоградській області РФ, це дістають арсенал за 400 км від держкордону, - ЗМІ

середа, 15 травень 2024, 9:32

Російські ресурси повідомляють, що в ніч на 14 травня 2024 року під укіс на станції Котлубань Волгорадської області РФ пішов ешелон, в складі якого були цистерни з паливом. Повідомляється, що зійшло з рейок 9 цистерн, дві з яких загорілись, а одна взаг...