Заставляють казати "паляниця": Мер Федоров розповів, як окупанти шукають дезертирів та партизанів у Мелітополі

У тимчасово окупованому Мелітополі і в районі росіяни посилюють обшуки і допити цивільного населення, тому що посилюються партизанські рухи й зростає кількість випадків дезертирства російських військових. Про це повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров, передають Патріоти України.

"Окупанти не можуть впоратися ні зі спротивом цивільних українців, ні з дезертирством своїх росармійців. Тож посилюють обшуки і допити", - написав він.

За словами Федорова, російські окупанти активно шукають підпілля. Після вдалих ударів ЗСУ по окупантах останнього тижня у Мелітополі росіяни влаштували чергову хвилю фільтрації серед мирного населення.

Він говорить, що російські окупанти розгорнули мобільні блок-пости на дорогах, піші патрулі на вулицях, обшуки у будинках, допити у катівнях, утримання у підвалах.

Росіяни також шукають своїх військових-втікачів. "За повідомленнями мешканців на днях у селищі Нове біля Мелітополя ворожий патруль перевіряв у чоловіків в авто не документи… а можливість сказати слово "паляниця". У рашистів на "паляниці" язик ламається, тож, імовірно, шукали переодягнених дезертирів", - пише Федоров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...