Затримка мовлення: Дружина Віктора Павліка розповіла про проблеми зі здоров'ям у однорічного сина

Співак Віктора Павлік та його дружина, блогерка Катерина Реп'яхова, серйозно зайнялися здоров'ям однорічного сина Михайла, повідомляють Патріоти України.

Зіркові батьки звернулися до допомогу лікарів через порушення слуху та затримку мовлення у хлопчика. Як розповідав Павлік, син ніяк не реагує, коли до нього звертаються. Попередньо фахівці написали діагноз - специфічний розлад мовної артикуляції, а також порадили звернутися до більш вузьких фахівців.

У сторіз в Instagram Катерина показала, як вони з сином побували у реабілітолога. Лікар оглянув хлопчика за допомогою спеціальної методики та визначив, які можуть буть порушення.

"Перевіряли вестибулярний апарат. Також оцінювали дрібну моторику, маніпулятивну здібність - тут у нас все добре", - розповіла блогерка.

Після огляду лікар повідомив, що у Михайла є порушення вестибулярної системи, що впливає на затримку мовлення та слуху. "Все чітко пояснила лікар. У Міші порушена вестибулярна система", - поділилася Катерина.

Після обстеження фахівець порадив батькам придбати для сина спеціальні обтяжувачі, за допомогою яких у Михайла буде корегуватися хода. "Ось такі нам треба обтяжувачі, щоб Михась більш рівно та впевнено ходив", - показала Катерина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: Подробиці від ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...