"Завтра на стадіоні ми побачимо як мінімум два спектаклі. Дискусії не буде", - Роман Безсмертний

Новообраному президенту вже зараз треба бути готовим до відновлення активної розмови зі звільнення військовополонених та виконання безпекових позицій Мінських домовленостей.

Роман Безсмертний. Фото: соцмережі.

"Завтра на стадіоні ми побачимо як мінімум два спектаклі. Дискусії не відбудеться. Присутність двох кандидатів і справжні дебати – це дві великі різниці", - пише український політик та дипломат Роман Безсмертний на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Які б шоу не влаштовували політики, я закликаю всіх пам’ятати: на території нашої держави триває війна. Фронт – це таке явище, яке має здатність рухатися… Кандидатам треба думати не про шоу, а про те, як вирішувати проблему війни. Це, до речі, першочергове завдання, яке належить до повноважень президента!

Новообраному президенту вже зараз треба бути готовим до відновлення активної розмови зі звільнення військовополонених, до виконання безпекових позицій Мінських домовленостей, до діалогу з мирним населенням Донбасу, ініціативного пресингу зі сторони України.

На жаль, я не бачу цього розуміння у кандидата, який є лідером за соцдослідженнями. Біля нього також нема людини, яка б наближалася до розуміння цих тем навіть на велику відстань. В окремих представників цієї команди відбувається плутанина навіть на рівні дефініцій. Плутаються такі поняття, як переговори, діалог, консультації...

Я раджу їм не забувати: перше – у країні іде війна, друге – на руках у людей приблизно 6 млн стволів. Не дай Бог, новообране керівництво країни допустить провал. Граната, кинута не так давно біля стін Верховної Ради, буде здаватися всього-на-всього дитячою втіхою".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...