Збройні сили знищили російський склад на Донеччині

Збройні сили знищили російський склад на Донеччині

Збройні сили України знищили склад військового спорядження росіян поблизу населеного пункту Миронівський, що на Донеччині.

Про це повідомило Управління стратегічних комунікацій.

Ураження артилерійськими засобами було нанесене близько 14:30.

Склад знаходився на березі річки Луганка, в районі Миронівського водосховища.

Судячи з характерного розриву боєприпасу та розльоту осколків, ураження могло бути нанесене реактивною системою залпового вогню М142 HIMARS.

Після нанесення високоточого удару видно займання місцевості, яке могло початися через уражаючі елементи.

“Мілітарний” повідомляв, що під удар M142 на Харківщині та Донеччині потрапили самохідні артилерійські установки 2С19 “Мста-С”, 2С5 “Гиацинт-С” та реактивні БМ-21 “Град”.

Крім того повідомлялося про знищення радіолокаційної станції підсвітки та наведення ракет до зенітно-ракетного комплексу “Бук-М3”.

Також судячи з характерного інтерфейсу, коригування реактивної артилерії виконував безпілотник Shark.

Нагадаємо, що фонд “Повернись живим” разом з мережею заправних станцій “ОККО” спільно закупили 22 з 25 розвідувальних комплексів Shark у рамках проєкту “ОКО ЗА ОКО”.

Кожен комплекс складається з двох безпілотників, відповідно на фронті в рамках ініціативи працюють 44 БПЛА Shark.

Благодійна ініціатива від мережі АЗК “ОККО” і фонду “Повернись живим” стартувала 1 листопада минулого року.


Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...