Говорив, що збирає для військових: Шахрай розважався на волонтерські гроші на Житомирщині

На Житомирщині поліція розслідує шахрайство з волонтерською допомогою на понад 60 тисяч гривень.

На Житомирщині шахрай витратив 60 тисяч гривень волонтерської допомоги на розваги

Жителя Новоград-Волинського району поліцейські обґрунтовано підозрюють у шахрайських діях з коштами на допомогу для потреб військових. На Житомирщині поліція розслідує шахрайство з волонтерською допомогою на понад 60 тисяч гривень. Про це йдеться у повідомленні Національної поліції України, передають Патріоти України.

Зазначається, що жителя Новоград-Волинського району поліцейські обґрунтовано підозрюють у шахрайських діях з коштами на допомогу для потреб військових.

"Попередньо встановлено, що окремі столичні товариства відгукнулись на пропозицію допомогти військовослужбовцям у придбанні необхідної амуніції. 25-річний житель Новоград-Волинського району через соціальні мережі розмістив оголошення про наявність необхідних бронежилетів, шоломів та іншого спорядження. Однак, отримавши на свій рахунок кошти, розпорядився ними для власних розваг", - наголошується у повідомленні.

У поліції додали, що у період з 23 по 29 березня на рахунки зловмисника обидва товариства перерахували загалом понад 60 тис. грн.

Так, за фактом шахрайства у великих розмірах (ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України) поліцейські відкрили кримінальне провадження, у ході якого встановлюють всі обставини та призначили ряд необхідних експертиз.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...