Збиті під Брянськом літаки та вертольоти мали атакувати Чернігівську область, - росЗМІ

Вертольоти та літаки, які були збиті у Брянській області, мали атакувати Чернігівську область. За даними російських ЗМІ, їх збили швидше за все з літаків або гелікоптерів ЗСУ, які влаштували авіазасідку, передають Патріоти України.

За даними російського ресурсу Комерсант, всі збиті машини входили в одну авіагрупу - винищувачі «мали завдати ракетно-бомбового удару по цілях на території Чернігівської області України, а гелікоптери їх підстрахувати».

Джерела ЗМІ вважають, що, судячи з підльоту ракети до гелікоптера, атака швидше за все була проведена засобами ураження «повітря-повітря», тобто з літаків або гелікоптерів ЗСУ, що влаштували авіазасідку.

13 травня у Брянській області впали відразу кілька вертольотів та літаків ЗС РФ. За даними ЗМІ та прокремлівських військкорів, було збито два вертольоти Мі-8 і два літаки. За попередніми даними, загинули всі дев'ять членів екіпажів збитих літаків і гелікоптерів.

Влада країни-агресора ввела в Брянській області план перехоплення. Правоохоронці розшукують диверсантів, які можуть бути причетні до падіння російської техніки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Усі біжать у Zara, а я підтримую український мас-маркет": Джамала розсекретила вартість свого образу

субота, 18 травень 2024, 13:29

Співачка Джамала стала героїнею рубрики Скільки коштує Look?. Блогер Ніколас Карма зустрівся з переможницею Євробачення 2016 на зйомках шоу 20:23 Жені Яновича, повідомляють Патріоти України. Джамала, яка незабаром втретє стане мамою, розповіла, що акти...

Окупанти в Вовчанську застрелили інваліда, який не міг ходити (відео)

субота, 18 травень 2024, 13:14

Прокуратура Харківської області повідомила в Telegram 17 травня, що відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу окупантами особи з інвалідністю у прикордонному Вовчанську. Про те, що росіяни розстріляли чоловіка в інвалідному візку в окуповані...