"Здається, що зараз ми на порозі нового злочину, який той же Небензя буде валити на українців у Радбезі ООН", - Піонтковський

Постійний представник Росії в Раді Безпеки ООН Небензя на черговому засіданні наговорив вже традиційно для себе та своєї країни маячні, а потім втік із зали. Мовляв, аби не чути виступу постпреда України Сергія Кислиці. Однак цинічні заяви та істерики росіянина не допоможуть йому переконати бодай когось у Радбезі ООН у тому, що йому хотілося б. Про це розказав російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, перед Небензею зараз стоїть грандіозне завдання. Оскільки, на погляд Піонтковського, Росія готує масштабну провокацію чи так зване "непросте рішення" у Херсоні, постпред мав би довести всім, що Україна готує підрив греблі Каховської ГЕС, через що власне і скликали Радбез.

"Ви ж пам'ятаєте, як Путін та Патрушев прийшли до влади? Вони підривали будинки у 1999 році в Росії, звинувачуючи в цьому чеченців. А зараз, щоб втриматися при владі, вони перед неминучою втратою Херсона збираються підірвати Каховську ГЕС", – зауважив публіцист.

Він вважає, що росіяни хочуть зробити це, аби витіснити з інформаційного поля руйнівні для їхньої влади новини про перемоги України інформацією про так званий "злочин українських нацистів" – затоплення Херсона. Як додав Піонтковський, схоже, що драматична розв'язка вже наближається, адже росіяни вже вимагають у всіх жителів терміново перебиратися на лівий берег.

"Мені здається, що зараз ми на порозі нового злочину, який той же Небензя буде валити на українців у Радбезі", – підсумував російський публіцист.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Командир - козлина! Отправил на штурм, а себе забрал карту з деньгами и купили себе машину" - полонений окупант (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 8:40

Ростовцев Дмитро Володимирович, 20.07.1980, Саратовська область, 27-а стрілецька дивізія. . Командир обдурив, відправивши на штурм, забрав банківську картку солдата і купив собі на ці кошти авто. Ростовцеву вдалося втекти з розташування, але кордон пе...

Великі жертви не допомогли: Відхід Сил оборони з позицій не сприяє швидким тактичним успіхам росіян – ISW

понеділок, 29 квітень 2024, 8:24

Експерти Інституту вивчення війни вважають, що відхід Сил оборони з позицій від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки не сприяє росіянам у швидкому досягненні тактичних успіхів, і окупанти навряд чи зможуть досягти глибшого оперативно значущого проникн...