Здається, вже ні для кого не секрет, що тривають активні закулісні переговори щодо припинення війни, - волонтер

"Зрозуміло, що до приходу до влади в Штатах нової адміністрації нового президента рішучих кроків ніхто робити не буде. Однак, час від часу навіть наш президент озвучує дещо з наших пропозицій (нашого керівництва), тестуючи, ймовірно, громадську думку та думку партнерів", - пише волонтер Юрій Касьянов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"Останнє, що я чув, це пропозиція не бити по нашій енергетиці в обмін на те, що ми теж не чіпатимемо їхню нафту і газ. Ймовірно, у нас з енергетикою все не так добре напередодні зими. Але чи треба це нашому ворогу?..

Нафти і газу в нього валом, завдати дронами серйозних руйнувань електростанціям і теплостанціям ми не можемо, а попереду важка, холодна зима для нас, як спосіб поставити нас на коліна і виторгувати зняття всіх санкцій, визнання Криму російським, визнання захоплення сходу України, роззброєння України, російську мову державну для України, позаблоковий статус для України - коли наші люди почнуть замерзати.

Хороший план (для ворога), навіщо його змінювати?.. Його змінити може тільки зміна нашої військової, військово-політичної, оборонної політики. Потрібні нові ідеї, потрібна модернізація. А для цього ми самі маємо змінитися. Настає час неминучих змін. Ми ще не програли війну".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як Центробанк РФ хакає МВФ? Знову про мою "улюблену" голову Центробанку РФ Набіулліну, - журналіст

субота, 26 жовтень 2024, 13:54

"Як Центробанк РФ хакає МВФ? Знову про мою "улюблену" голову Центробанку РФ Ельвіру Набіулліну. Як я і казав, вона – один із найбільш технічних наших ворогів", - пише журналіст та блогер Антон Швець на своїй сторінці у соцумережі "Фейсбук", передають П...

Хотів показати "українську бронетехніку", але щось пішло не так: Пропагандист Кремля відзначився "шедевральним" репортажем із Курської області (відео)

субота, 26 жовтень 2024, 13:32

На російському телебаченні показали сюжет із селища Глушково Курської області, видавши підбитий російський бронеавтомобіль за український, передають Патріоти України. "Украинский бронеавтомобіль, на якому диверсійно-розвідувальна група намагалася прорв...