Зе! команда в дії: Жительці Івано-Франківська влаштували "терор" фанати президента (відео)

Її телефон не замовкає ні на хвилину. Жінці уже чотири роки надзвонюють прихильники серіалу "Слуга народу".

Юліані Антонюк чотири роки надзвонюють прихильники серіалу "Слуга народу".

Жительці Івано-Франківська Юліані Антонюк уже чотири роки надзвонюють прихильники серіалу "Слуга народу". Вони запитують у неї про "Косого" та цікавляться, де борг у розмірі 100 тисяч доларів, повідомляють Патріоти України.

А все через те, що в одній зі сцен останньої серії першого сезону стрічки у зошиті "чорної бухгалтерії", яку знайшов "президент Голобородько", був записаний номер телефону жінки. Ним вона користується майже 15 років. Про це йдеться у сюжеті ТСН. За словами Юліани, відколи серія вийшла в ефір, її телефон не замовкає. Водночас жінці ніхто не погрожував.

"Чесно, у мене завжди якісь пригоди! Але така – це взагалі. Мені ніхто не хамив. Просто всім було цікаво: "Косой! Ну, і де ж ці 100 тисяч доларів?" Переважно російською. Спершу думала: може, помилилися", – зізнається жителька Івано-Франківська.

Вона зазначила, що сама "Слугу народу" не дивилася, тому одразу й не зрозуміла, що коїться. І лише згодом поцікавилася у тих, хто телефонував.
"Вони вирізали цей момент, скинули мені і буквально вимагали: "Та ви подивіться!" Їм було весело", – каже Юліана.
Перші дзвінки її ще розважали, але з часом дедалі більше почали дратувати. Водночас міняти номер телефону, яким упродовж багатьох років користується винятково по роботі, вона не хотіла. З проханням прибрати її номер неодноразово зверталася до студії "Квартал 95". Однак жодного реакції з боку творців серіалу не було.
Згодом жінці зателефонував Євген Кошовий, який грав у серіалі дипломата, і попросив вибачення за кіноляп.

"Чорна бухгалтерія" із серіалу"Ніхто ж не знав, що так вийде! Просто написали від балди", – зізнався актор.

Він також пообіцяв знайти тих, хто вписав у сцену номер телефону, не перевіривши, чи існує він насправді. Але відтепер його приховають від глядачів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...