Зе-кривосуддя по портновськи: Поліція Іспанії оголосила про затримання учасника Майдану, підозрюваного у вбивстві двох поліцейських, - Бутусов

Затримання здійснено на підставі незаконного запиту правоохоронних органів України, які в реальних обставинах обдурили Іспанію:

Поліція Іспанії оголосила про затримання учасника Майдану, підозрюваного у вбивстві двох поліцейських. Затримання здійснено на підставі незаконного запиту правоохоронних органів України, які в реальних обставинах обдурили Іспанію: https://www.policia.es/.../comunicacion_prensa_detalle...

За даними джерел, Цензор. Ні, на вимогу Державного бюро розслідувань Дмитра Липового, харків"янина, який передав свій мисливський карабін Сайга та 60 патронів групі майданівців, які окупували будівлю Консерваторії - а саме Зіновій Парасюк та Іван Бубенчик, які були вранці 20 лютого пожежу провели в Беркуті та внутрішніх військах.
Засудження цієї групи переслідує соратник Януковича Андрій Портнов, адвокатом якого був Олег Татаров, виконуючий обов ' язки голови Офісу президента.
31 березня 2020 року Печерський суд - кишеньковий суд Портнова і Татарова виніс рішення про арешт Липового. Це рішення незаконне, оскільки прямо суперечить закону про амністію для протестувальників на Майдані. Однак Печерський суд як завжди не дбає про закон. Працівники Генпрокуратури також не потурбувалися про закон, який подав запит на екстрадицію до Іспанії, де проживав Липовий у Валенсійській області.
Згідно з випуском на сайті іспанської поліції, Липового розшукують за підозрою у вбивстві двох поліцейських за допомогою карабіну та набоїв. Однак підставою для екстрадиції липи в Україну є.
По-перше, Закон України забороняє розслідувати проти протестувальників на Майдані.
По-друге, Липовий в Україні проходить по справі тільки як людина, яка передала зброю, він сам ніде не стріляв, і в матеріалах немає справи. Іспанців обманули, щоб, мабуть, отримати екстрадицію.
По-третє, немає жодної експертизи, підкреслюю - жодної, яка показує, що конкретна людина вбила когось конкретного на Майдані з цього конкретного карабіна. Справа вся базується тільки на публічних заявах учасників подій на Майдані.
Справу проти Липи відкрили незаконно, у 2018 р. за запитом Департаменту спецрозслідування Генпрокуратури Липового розшукували на сайті МВС, але слідчі вирішили його не затримувати. Тому Липовий був в Іспанії, але слідство не завадило його життю. На жаль, цей абсурдний розшук ще не відмінили, на ганьбу нашої держави.
На сайті іспанської поліції вказано, що затримання Липового було здійснено на підставі отримання інформації правоохоронними органами у квітні 2021 року про місцезнаходження Липового.
Тобто Татаров контролює розшуку і сприяє екстрадиції.
У мене є три заяви у зв ' язку з цим.
1. Дії Дмитра Липова на Майдані разом з групою Зіновія Парасюка - одна з найважливіших громадянських дій, яка змінила хід історії України у 2013-14 році та заслуговує найвищого визнання та поваги. Саме ці люди змусили Беркут втікати з Майдану, і таким чином, хід подій значно прискорився. Враховуючи різанину, влаштовану Януковичем, дії групи Парасюка повністю відповідають статті 5 Конституції України, а протестувальники захищаються законом України про амністію для протестантів.
2. В екстрадиційному запиті українська влада подала фейкові дані для обману іспанського правосуддя. Рішення Печерського суду незаконне, як і рішення прокуратури про арешт Липового. Тому сподіваюсь, що іспанська влада відмовиться від екстрадиції Дмитра. Це порядна людина, і він має право жити там, де вважає за потрібне.
3. Керівництво правоохоронних органів України та Парламенту має розглянути та оцінити ситуацію з незаконними переслідуваннями майданівців. Рішення Печерського суду мають бути переглянуті. Хочу нагадати, що ні Президент, ні Парламент, ні Міністр внутрішніх справ, ні Генпрокурор сьогодні не були б у своїх кріслах, якби не герої Майдану, такі як Дмитро Липовий, Зіновій Парасюк, Іван Бубенчик і багато сотень тисяч інших, завдяки яким відбулася Революція. І всі ці лідери це прекрасно розуміють, бо багато хто з них теж був на Майдані. Тільки Олег Татаров і Руслан Демченко з нинішньої влади Зеленського були на високих посадах при Януковичі.
Прошу Генпрокурора Ірину Венедиктову розібратися в ситуації і не допустити виконання незаконного рішення про затримання і екстрадицію Дмитра Липова, а також оскаржити рішення Печерського суду і скасувати абсурдне обвинувачення учасників Революції.
Якщо Липового доставити в Україну як злочинця, це ганьбить державу, і викличе масштабну акцію протесту.



Джерело

Опубликовал: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...