"Зе-борцуни" з корупцією, - Бутусов

Президент сьогодні (17 листопада. - ред.) проголосив на форумі Блумберг перемогу над корупцією в Україні. Як мінімум 12 Слуг народу є фігурантами корупційних справ, куратор правоохоронних органів офісу президента Татаров викритий на розкраданні квартир Нацгвардії, голова фракції Слуга народу Арахамія офіційно захищає у Лондоні статки російського олігарха Романа Абрамовича, особисті друзі Єрмака та Зеленського отримали під контроль найбільші фінансові установки держави, по всій краіні відкрито продаються цигарки без акцизних марок, контрабанда тече по усіх кордонах, дороги будують фітнес-подруги Слуг народу. Гроші йдуть на партію, гроші йдуть на офіс, на друзів, йдуть на телемарафон та на ботоферми в соцмережах. Тут усім все зрозуміло. Політичної конкуренції та вільних телеканалів нема, тому про боротьбу з корупцією брехати треба тільки іноземцям.


Джерело


Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...