"Зеленського ціни на продукти насправді не дуже цікавлять. Справжня мета - показати виборцям свою "турботу", - блогер

"Здавалося б, давно доведено, що державне регулювання цін не працює. Від СРСР до Венесуели, як тільки з'являлося державне регулювання цін, пропадали продукти. Бо продавати собі у збиток – дурних нема", - пише експерт ринку праці Сергій Марченко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"То чому Зеленський зараз вводить державне регулювання цін на продукти? Невже не розуміє, що продукти від цього дешевшими не стануть? Звичайно ж, розуміє! Просто ціни на продукти насправді не дуже його цікавлять. Справжня мета – показати виборцям свою турботу. Що є у нас свій Єлбаси і він турбується про простих людей.

Схема проста, як двері. Продукти дорожчають. Це результат не закачаного вчасно до сховищ дешевого газу. Зупинити здорожчання продуктів неможливо. Що робить наш Єлбаси? Правильно! Якщо не можемо зупинити зростання цін, призначимо винних! А винен у нашого мудрого народу завжди бізнес. Бо ж наживаються кляті, на людському горі. От і Зеленський умиває руки: я встановив дешеві ціни! А якщо товарів по цих цінах немає, так то спекулянти і буржуї.

І у мудрого народу пазл склався: наш президент дуже хоче знизити ціни, але ж ці кляті олігархи йому не дають!

Так що не кажіть, що венесуельські рецепти не працюють. Працюють чудово. Не для продуктів, правда, а для рейтингу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...