"Зеленський досі щиро вважає, що очільник позаконституційної структури з обслуговування потреб голови держави є "майже другою людиною в державі", - політтехнолог Голобуцький

Президент не вважав за потрібне почитати Конституцію перед початком передвиборчої кампанії і не мав потреби прочитати Основний Закон бодай в частині власних повноважень і структури влади, вже перебуваючи на посаді.

"Зеленський в інтерв'ю УП (котре вийде згодом) про екс-голову Офісу президента А.Богдана: "Не треба показувати свою владу там, де це неправильно. Треба іноді вмикати дипломатію, тому що ВІН БУВ У ДЕРЖАВІ МАЙЖЕ ДРУГА ЛЮДИНА, НУ, Я ТАК ВВАЖАЮ. Але не треба всім показувати, що ти є друга людина", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Коли я побачив, що Андрюха не бачить, як влада його з’їдає, точно з’їсть, і закінчиться все дуже погано, я прийняв рішення про те, що нам треба… Я вважаю, що з самого початку у мене було неправильне рішення з ним через голову Офісу. Тому що з самого початку я вважав, що він сильний юрист, він хоче саджати, те, що він казав, і він повинен іти на генпрокурора. Я так вважав. Я з самого початку хотів, щоб він був потужним генеральним прокурором України… Тому, мені здається, що я врятував його від влади. Я не впевнений, що він зараз також так думає, але це вже його справа. ...Ми з ним зараз не спілкуємось".

--
Ще раз: шостий президент досі щиро вважає, що очільник позаконституційної структури з обслуговування потреб голови держави є "майже другою людиною в державі". Не голова ВР. Навіть не голова Уряду. Голова обслуговуючої структури, чиї функції не прописані в Конституції. Хоча, зрештою, шостий президент і мерів досі щиро вважає нижньою ланкою виконавчої влади, напряму підпорядкованою йому особисто.

Отже, Зеленський не вважав за потрібне почитати Конституцію перед початком передвиборчої кампанії, і не мав потреби прочитати Основний Закон бодай в частині власних повноважень і структури влади і за більш як рік перебування на посаді. Формально це крайній ступінь неповаги до держави і громадян. І те, що виборцям Зеленського це байдуже, не робить ситуацію більш прийнятною.

Повертаючись до питання голови Офісу президента: зараз на цій посаді А. Єрмак, і він, здається, абсолютно влаштовує Зеленського - аж до ігнорування очевидно корупційних прецедентів. Значить, Зеленському Єрмак "не показує, що є другою людиною"? Влада Єрмака "не з'їдає"? Він "порається з владою", влада "корисна його особистості"? Єрмака не треба "рятувати від влади"?

Вся ця історія демонструє, в якому ж інформаційному коконі перебуває сам Зеленський. Здається, до нього дійсно не допускають негативу в жодному варіанті. А до ФБ він і сам не ходить - бо тут "критики і порохоботи".

Ймовірно, коли ситуація розжариться до соціального вибуху, Зеленський буде щиро здивований, для нього це буде цілковитим сюрпризом, котрого ніщо не передвіщувало".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...