Зеленський і сніданки: Кумедні меми про президента, який міг "отримати на горіхи" від дружини (фото)

Перша леді України Олена Зеленська розсмішила мережу кумедною реакцією на слова чоловіка. Президент під час інтерв’ю CNN сказав, що йому ніхто не готує сніданки, а дружина у відповідь нагородила його красномовним поглядом, нагадують Патріоти України.

«Нехай подасть знак, що ще живий», – жартують українці у мережі щодо Зеленського, котрий потрапив у таке непевне становище, та створюють відповідні меми.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Три дні ґвалтували маленьку дівчинку!": Військовий розповів жахливу історію насильства окупантів над дітьми

четвер, 9 травень 2024, 23:30

Стояли в одному населеному пункті і жіночка меня розповіла. Три буряти приїхали приїхали додому до жінки, в якої було троє доньок. Забрали меншу, тому що старшої вдома не було. Ґвалтували її три дні. Про це в ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA розповів ...

По Луганську вдарили ATACMS, постраждала не тільки нафтобаза, - соцмережі

четвер, 9 травень 2024, 23:15

По нафтобазі в окупованому Луганську завдали ударів американськими ракетами ATACMS, також зачепило місце дислокації спецполку "поліції" "ЛНР". Про це пише російський Telegram-канал Astra, передають Патріоти України. За їхніми даними, тієї ночі українсь...