Зеленський хотів з'ясувати стосунки зі США – він з'ясував їх настільки, наскільки вони зрозумілі самим Штатам, - журналіст

"Зеленський з'їздив у США з'ясувати стосунки. Неясність добряче дістала. Те, що повезли в Америку під виглядом плану перемоги, може бути різного ступеня прекрасності, аж до сумнівної, але справжня мета – не продати чи протиснути визначений перелік прохань для здійснення визначеного ряду дій, а в принципі, нарешті, домовитися з головним стратегічним партнером про послідовну стратегію дій", - пише журналіст Леонід Швець на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Усе, що відбувалося між нашими країнами до цього, і те, куди це зараз, восени 2024 року, привело, просто кричить про потребу терміново зайнятися спільною стратегією. Спорадичне й непередбачуване за обсягами та регулярністю капання пакетів допомоги має дуже відносний стосунок до чітко продуманої й організованої спільної боротьби з російською агресією.

З міркуваннями, що не варто було б ворушити Вашингтон до виборів, можна посперечатися. По-перше, важка ситуація на фронті позбавляє нас зайвих кількох місяців, які можна було б потерпіти й дочекатися більш слушного моменту.

По-друге, саме вибори змушують метушитися просто зараз. З листопада чинна адміністрація збирається на вихід, майбутня буде зайнята добором нових людей, потім знадобиться час на розсадження по кріслах і притирання, – раніше ніж у березні оновлений Білий дім до ладу не запрацює.

Із цих міркувань краще зараз домогтися якихось важливих зобов'язань, запустити по можливості процеси й механізми взаємодії, ніж потім знову зіткнутися з Америкою, яка досадливо відмахується, як було взимку – навесні цього року. Ризикнути варто, не ризикувати було ризикованіше.

Зеленський хотів з'ясувати стосунки зі Штатами – він з'ясував їх настільки, наскільки вони зрозумілі самим Штатам. Привезти червону квіточку не вдалося, але для кого ще секрет, що ми не в казку потрапили? План перемоги залишається колишнім: кров, піт і сльози. Благослови, Господи, Америку, а слава – Україні".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти вважають винним того, хто захищався: У Маріуполі місцевий житель вбив росіянина, який самовільно заселився до будинку

середа, 2 жовтень 2024, 16:03

У тимчасово окупованому Маріуполі стався фатальний інцидент: місцевий мешканець вбив російського громадянина, який без дозволу зайняв квартиру в їхньому будинку. Проте сусіди чоловіка стали на його захист, висловлюючи обурення щодо ситуації. Інцидент с...

По відношенню до поляків, чехів чи угорців росіяни ніколи не мали сумнівів у їхньому існуванні, - політолог

середа, 2 жовтень 2024, 15:06

"Східноєвропейські сусіди України останнім часом наговорили чимало цікавого, що повною мірою характеризують їх, а також рівень їхнього розуміння ситуації в Україні", - пише український політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", пер...